Kiinteistön myynnissä on 4 yksinkertaista vaihetta.

Vaihe 1

Mikä on omaisuutesi arvo

Henkilökohtainen edustajasi tapaa sinut ja keskustelee kanssasi siitä, miten arvostamme kiinteistösi nykyisten markkinaolosuhteiden perusteella. Muista, että sinulla on aina viimeinen sananvalta.

Vaihe 2

Dokumentaatio

Pidä saatavilla kopiot kaikista asiakirjoista. Useimmiten nämä asiakirjat ovat asianajajallasi, jota käytit kiinteistösi ostamiseen. Anna meille vain hänen yhteystietonsa, niin me hoidamme loput.

Vaihe 3

Kiinteistön markkinointi.

Henkilökohtainen agenttisi ottaa laadukkaita valokuvia kiinteistöstäsi ja laatii informatiivisen ja houkuttelevan kuvauksen, joka houkuttelee ostajaa.

Vaihe 4

Jatka sen myyntiä.

Nyt kun olemme löytäneet ostajan, hän maksaa varaustalletuksen, jonka jälkeen kiinteistösi poistetaan markkinoilta. Tämä ei-palautettava talletus ilmoittaa päivämäärät, jotka olemme sopineet ostajasi kanssa siirtyä eteenpäin PPC (yksityinen ostosopimus). Kun allekirjoitat PPC:n, saat 10 % sovitusta myyntihinnasta ja vahvistat valmistumispäivämäärän.

Suosittelemme, että ennen oikeudellisten asiakirjojen allekirjoittamista annat meille nykyisten asianajajiesi yhteystiedot. Lähetämme sitten kaiken suoraan heille tarkistettavaksi mielenrauhasi vuoksi.

Jos et ole vielä valinnut asianajajaa, voimme henkilökohtaisesti suositella Simon James Ellisonia. Hän voi järjestää tapaamisen kanssasi tai auttaa kysymyksissäsi puhelimitse tai sähköpostitse. WH-kiinteistöjen välittäjäsi voi antaa sinulle likimääräisen arvion kiinteistösi myyntikustannuksista, mutta suosittelemme kuitenkin, että otat yhteyttä lakimieheesi saadaksesi tarkan laskelman kiinteistösi myynnistä.